Mazıdağı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Vizyon: Öğretmenevimizin sosyal yapısı içerisinde,güven ve dürüstlüğü ilke edinerek,kuruluş amacımız doğrultusunda güleryüzlü, hoşgörülü, sevgi ve saygı temeline dayalı olarak öğretmenlerimize ve tüm misafirlerimize kaliteli hizmet sunmak. Değişime açık, güçlü bir kültüre ve müşteri odaklı hizmet anlayışına sahip, toplumsal sorumluluk bilincinde bir kurum olmaktır.

Misyon: Sürekli kendini yenileyen yönetici ve personelimizle her şeyin en iyisine layık olduğunu düşündüğümüz öğretmenlerimize ve bizden hizmet alan her bireye daha kaliteli hizmet veren bir öğretmenevi olmak. Müşterilerimizin konaklama ,yeme-içme, dinlenme ve eğlenme ihtiyaçlarını karşılayan bir öğretmenevi olmak Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda yasa ve yönetmelik çerçevesinde sosyal, kültürel tesis özelliğini ve kalitemizi koruyan sürekli geliştiren bir öğretmenevi olmak.

Başarılar:

Saatler:
Isınma:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mazidagiogretmenevi.meb.k12.tr

Adres - KAYALAR MAH. ÖMER HALİS DEMİR CAD. NO 24 İÇ KAPI NO 1 MAZIDAĞI / MARDİN

Otel Odası :14
Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - İLÇE MERKEZİNDE

Adres - KAYALAR MAH. ÖMER HALİS DEMİR CAD. NO 24 İÇ KAPI NO 1 MAZIDAĞI / MARDİN

Ulaşım MARDİN İLİNE 45 KM UZAKLIKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNDE